Vaříme dětem s Fortini

  • Svačiny
  • Nápoje
  • Dezerty
  • Hlavní jídla
  • Polévky
  • Zobrazit vybrané

Studená bylinková omáčka

recept

Ingredience

5 g oleje • sůl • 5 g cukru • citrónová šťáva • bylinky - pažitka, petrželka, šalvěj, estragon • 30 ml Fortini Multi Fibre • 20 ml bílého jogurtu

Postup (doba přípravy cca 15 minut)

  1. Olej, sůl, citrónovou šťávu a cukr smícháme v míse, přidáme jogurt a přilijeme Fortini Multi Fibre.
  2. Přidáme nasekané bylinky (jeden druh) a zamícháme.
  3. Podáváme k rybám, zelenině a masu.
  4. Chuť omáčky můžeme měnit obměněním bylinek (např. libeček, koriandr).